Vilka är vi
Allsol Norden AB
Vi vet att solenergi är en lösning på klimatkrisen

På Allsol är vi engagerade i att skapa hållbara energilösningar för både miljön och ekonomin. Vi erbjuder installation och underhåll av solenergisystem för fastigheter, vilket gör det möjligt för fastighetsägare att producera sin egen elektricitet och minska sitt beroende av traditionella energikällor.

Vårt team består av erfarna och kvalificerade experter inom området solenergi och vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa lösningar för att maximera våra kunders energiproduktion. Vi arbetar noga med att säkerställa att våra solenergisystem är av högsta kvalitet och håller en hög standard vid installationen.

Vårt produktutbud inkluderar solceller, växelriktare, elbilsladdare och batterilager. Allt för att säkerställa att våra kunder kan dra nytta av solenergi på ett så effektivt och kostnadseffektivt sätt som möjligt. Genom att välja Allsol som din leverantör av solenergilösningar kan du bidra till att stödja utvecklingen av förnybar energi och minska din miljöpåverkan samt spara pengar.

Om du är intresserad av att lära dig mer om våra produkter och tjänster, tveka inte att kontakta oss. 

Vi ser fram emot att hjälpa dig att producera din egen gröna energi!


Du når oss på:
031 - 91 91 50
info@allsol-norden.se

20 +
Års erfarenhet
15 +
Medarbetare
2700 +
Installerade paneler
14 000 +
Producerade kWh