Bli en del av Allsol

På Allsol tror vi på att våra anställda är vår viktigaste resurs, och därför strävar vi alltid efter att endast anställa de bästa och mest kvalificerade personerna på marknaden. Vi är ett modernt och ungt företag i ständig utveckling, och vi söker ständigt efter nya talanger som vill växa tillsammans med oss.

Därför Allsol

Vi tror på en kultur av samarbete och öppenhet, där våra anställda är uppmuntrade att bidra med sitt unika perspektiv och erfarenhet. Vi erbjuder också utbildning och utvecklingsmöjligheter för att hjälpa våra anställda att växa både personligt och professionellt.

Hos Allsol kommer du att arbeta med en passionerad och engagerad grupp människor som delar samma vision om en grönare framtid. Vi strävar efter att skapa en arbetsmiljö som är både utmanande och stödjande, där varje anställd har möjlighet att göra en positiv skillnad i världen samtidigt som de utvecklas i sin karriär.

Så om du är en driven och kreativ person som brinner för att skapa en bättre värld, är du välkommen att söka jobb hos oss på Allsol. Vi ser fram emot att höra från dig!

Fördelar
Därför ska du växa i din karriär med oss på Allsol
01.
Innovativt bolag
Vi är ett modernt företag i ständig utveckling, vilket innebär att du kommer att vara en del av en innovativ organisation som alltid strävar efter att förbättra sig.
02.
Karriärmöjligheter
Vi tror på att utveckla våra anställda och hjälpa dem att växa i sina karriärer. Därför erbjuder vi kontinuerlig träning och utveckling för att hjälpa dig att uppnå dina karriärmål vilket självklart ska vara inom organisationen.
03.
Utmanande och meningsfulla uppdrag
Hos Allsol kommer du att arbeta med spännande projekt som syftar till att skapa en hållbar framtid, vilket ger en meningsfull och utmanande vardag.
Vi erbjuder
Lediga tjänster just nu
Jobbtitel
Solcellsmontör
Avdelning
Montage
Ort
Göteborg
Läs mer om tjänsten
Jobbtitel
Säljare
Avdelning
Försäljning
Ort
Göteborg
Läs mer om tjänsten
Jobbtitel
Elektriker
Avdelning
El - Montage
Ort
Göteborg
Läs mer om tjänsten
Jobbtitel
Teamleader solcellsmontör
Avdelning
Montage
Ort
Göteborg
Läs mer om tjänsten